Cautare

4103 de rezultate pentru "savin ioan str jijia nr 12 bl 1214 iasi" (3.73 secunde)
La data de 12.10.2010, in jurul orelor 16.00, a patruns intr-o locuinta din str. ... La data de 06.12.2010, in jurul orelor 17.00, a patruns intr-un imobil din str.
La data de 17 mai 2011, in jurul orei 00.10, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 19 Politie au depistat pe str. ... Politistii au procedat la urmarirea autovehiculului in cauza, fiind oprit in dreptul unui imobil de pe str.
ALIN de 25 de ani din Bucuresti, a condus o motocicleta marca Suzuki, pe str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... La data de 22 mai 2011, ora 12:00, C. CONSTANTIN de 54 de ani din Bucuresti, a condus un autoturism marca Dacia Logan, pe Str.
Danut de 24 de ani, din Bucuresti, a condus un mopedul marca Jinlun, pe Calea Mosilor, dinspre str. Mihai Eminescu catre str. ... Cand a ajuns la intersectie cu str. ... Ghencea, dinspre str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului nr.
La data de 1 septembrie 2011, in jurul orei 15:20, Sectia 5 Politie a fost sesizata prin Dispeceratului 112 cu privire la faptul ca la intersectia str. Jiului cu str. ... Acesta a declarat verbal ca, in timp ce se afla intr-o benzinarie situata in str.
Sorin de 35 de ani, din Bucuresti, a condus un moped pe Calea Giulesti, dinspre str. Rasodnitei către str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Paul de 32 de ani, din Bucuresti, a condus un autoturism Opel Astra pe str. ... Nicolae Grigorescu catre str.
Timisoara, dinspre str. ... Cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr. ... Colentina, dinspre comuna Voluntari către str. ... Cand a ajuns la intersectia cu str. ... Colentina, dinspre str.
La data de 05.10.2011, in jurul orei 02.00, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe str. ... La data de 05.10.2011, in jurul orei 00.30, politisti din cadrul Sectiei 19 Politie, au observat un autoturism marca Opel Tigra, care se deplasa pe str.
Aviatorilor - str. ... Ionescu Sisesti - str. ... - DN1 - str. ... Stematin - Aleea Privighetorilor - str. Erou Iancu Nicolae - sos.
Barbu Vacarescu spre str. Ramuri Tei - str. Vidin - str. ... Dacia si pe str. Polona. • Pe aici ar fi trebuit sa circulam intr-un singur sens incepand de saptamana aceasta, insa schimbarea va fi introdusa abia de la inceputul lunii viitoare, a anuntat Administratia Strazilor.
Documentatia pentru reinnoirea contractului incheiat in anul 2013 se depune la Directia Utilitati Publice Sector 3 din Str. Lucretiu Patrascanu, nr. ... str. Lucretiu Patrascanu nr. 3-5, Str. ... Vineri nr. 32, str. Campia Libertatii nr.36, toate oficiile postale si sucursale CEC de pe raza sectorului 3.
Deputatul PDL Ioan Oltean, vicepresedinte al partidului si lider al filialei judetene Bistrita-Nasaud, si-a completat proprietatile imobiliare cu un teren de 3.000 de metri patrati in Tunari, achizitionat anul acesta.
Ioan Paul al II-lea, mai aproape de sfintenie:
Ioan Silviu Batariuc va recomanda o tinuta barbateasca superba pentru aceste zile frumoase de primavara. ... Profesor de religie la Liceul Tudor Vladimirescu, Ioan Silviu Batariuc este extrem de talentat:
Ioan Moraru, cel de-al cincilea roman laureat al Premiului Nobel, premiul pentru Pace decernat in 1985 Senatorul Viorel Chiriac a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata:
Casa Maicii Domnului din Efes - traditie si istorie Conform traditiei crestine, Maica Domnului a fost adusa in Efes de catre Sfantul Apostol Ioan Evanghelistul, la scurt timp dupa Invierea din morti a Domnului Hristos, aici urmand a locui pana la Adormirea ei.
• 14 iul 2009 - Traian Basescu declara ca "uneori depasim si noi limitele", referitor la ipostazele in care a aparut filmat consulul Romaniei la Chisinau, Ioan Nuica.
A primit bani de campanie de la magnatul Ioan Nicolae.
Eu tot auzeam de Stefan Procopiu de la Iasi, ca a lucrat cu Niels Bohr la Paris… Am studiat si fizica atomica, dar nu am ajuns niciodata la Iasi in perioada respectiva.
Ciprian Dobre - Mures Aristotel Cancescu - Brasov Teodor Atanasiu - Alba Horea Uioreanu - Cluj Teodor Ardeleanu - Maramures Florin Turcanu - Botosani Raducu Filipescu - Calarasi Adrian Stef - Satu Mare Dumitru Beianu - Giurgiu Radu Tirle - Bihor Cristina Ioan - Ara Mircea Molot - Hunedoara Marian Petrache - Ilfov Maria Grappini - Timis In judete precum Sibiu, Covasna, Harghita, Caras - Severin, Iasi si Tulcea nu au fost stabiliti candidatii Aliantei de Centru Dreapta.
google-analytics.com